Op Polepositie op de Luchthaven parkeren - Bonusprogramma van Easy Airport Parking

Voordelen van klantenaccount & bonusprogramma

Tot 15 % automatische korting

Profiteer van ons bonusprogramma en parkeer tot 15% goedkoper

€ 5 voor uw aanbeveling

Ontvang € 5 op uw bankrekening als beloning voor nieuw geworven klanten

Verhoogd comfort

Eenvoudig zonder handmatige gegevensinvoer sneller via login boeken en tijd besparen

Verbeterde service

Beheer uw boekingen op elk gewenst moment zelf, zonder wachttijden bij de klantenservice

Alles in één oogopslag

Met uw persoonlijke boekingsgeschiedenis heeft u altijd een overzicht van al uw verrichtingen

Beter georganiseerd

Permanente en onbeperkte toegang tot al uw facturen en creditnota's


Hoe het werkt
1
zich gratis aanmelden

maak gewoon een account aan

2
gemakkelijker te boeken

Sneller boeken via klantenaccount

3
goedkoper parkeren

profiteren van automatische kortingen


Ons bonusprogramma - profiteer van automatische kortingen

Met een gratis klantenaccount bij Easy Airport Parking kunt u tegen lagere kosten parkeren op de luchthaven, omdat u via uw klantenaccount direct deelneemt aan ons bonusprogramma. Met uw klantaccount ontvangt u automatisch korting op de geldende parkeerkosten wanneer u via onze website boekt.

Besparen bij Easy Airport Parking

U ontvangt altijd een korting van minimaal 5% op al uw boekingen die u via uw klantaccount maakt terwijl u bent ingelogd. Deze korting geldt direct na activering van uw klantaccount en ongeacht hoe vaak of wanneer u voor het laatst bij ons heeft geparkeerd. Ook als u maar één keer per jaar op vakantie vliegt en dus maar één keer per jaar op de luchthaven parkeert, profiteert u van de kortingen van ons bonusprogramma.

De minimale bonus van 5% stijgt met het bonusprogramma met 1% voor elke extra boeking die u in het lopende kalenderjaar (periode: 1 januari tot 31 december) in ingelogde status via uw klantaccount bij ons maakt. Uw persoonlijke bonus stijgt dus met elke boeking totdat uw klantenaccount het maximale bonusniveau van 15% bereikt. Zodra uw persoonlijke bonusniveau 15% bereikt, wordt het gemaximeerd voor al uw verdere boekingen in het huidige kalenderjaar. Vanaf dan geldt de maximale korting voor alle volgende boekingen tot het einde van het kalenderjaar.

Aan het begin van het nieuwe kalenderjaar wordt uw persoonlijke bonusniveau teruggezet naar 5%. Bij de eerste boeking in het nieuwe kalenderjaar krijgt u weer 5% korting en bij elke volgende boeking wordt uw persoonlijke korting met 1% verhoogd tot u weer het maximale bonusniveau van 15% met uw klantaccount bereikt.

Hoe stel ik de automatische kortingen veilig?

Nadat u hier een gratis klantenaccount bij Easy Airport Parking heeft aangemaakt en geactiveerd, kunt u inloggen voor toekomstige boekingen door het menu-item Login op onze website te selecteren. Alleen dan kunt u uw parkeerplaats via onze website reserveren. Door in te loggen wordt de boeking direct toegewezen aan uw klantaccount en geeft ons systeem u automatisch een korting op het geldende parkeergeld. U ontvangt uw korting direct, zonder dat u een klant- of klantenkaartnummer hoeft in te voeren, zoals bij andere bonusprogramma's. De automatische korting verlaagt het parkeergeld nog voor de betaling. U bespaart direct geld omdat u bij ons geen punten of dergelijke hoeft te verzamelen, die u pas op een later tijdstip kunt inwisselen.

U kunt ook tijdens het boekingsproces inloggen op uw klantaccount. Na de tariefselectie vindt u de optie "Login" naast de informatie (ik heb een klantaccount). Uiterlijk op dit punt moet u inloggen met uw klantaccount, zodat u kunt profiteren van de automatische reductie van het bonusprogramma bij het boeken.

Alleen boekingen die in de ingelogde status van uw klantaccount worden gemaakt, kunnen worden beschouwd als basis voor het bonusprogramma en de bijbehorende kortingen. Boekingen die u maakt in de niet-gelogde status van een klantenaccount en dus als zogenaamde "gast"-boekingen kunnen niet in aanmerking komen voor het kortingsprogramma en kunnen ook niet met terugwerkende kracht worden geïmporteerd in een bestaande klantenaccount nadat de boeking is voltooid.

5 € voor uw aanbeveling

Kent u iemand die op vakantie gaat of die een gewone flyer is? Dan raadt u Easy Airport Parking nu gewoon aan bij uw vrienden, familie of collega's en beveiligt u 5 € als bedankje van ons als uitbetaling op uw bankrekening.

Hoe doe je dit? - Heel eenvoudig!

U kunt snel en eenvoudig adviseren om bij ons te parkeren via uw klantaccount. Stuur hiervoor eenvoudigweg een aanbeveling per e-mail of sms naar een ontvanger of groep van ontvangers naar keuze (gelijktijdige verzending naar meerdere ontvangers).

5€ bonus van Easy Airport Parking

Daarna ontvangt de ontvanger van uw keuze een bericht van ons met uw persoonlijke aanbeveling en een bijbehorende link. Met behulp van de link in het aanbevelingsbericht moet de ontvanger een klantaccount bij Easy Airport Parking aanmaken en activeren. De ontvanger van uw bericht ontvangt dan een korting van 5% als welkomstgeschenk voor zijn of haar eerste boeking via zijn of haar nieuw aangemaakte klantenaccount.

Als dank voor uw succesvolle aanbeveling ontvangt u 5 € als uitbetaling op uw bankrekening - op voorwaarde dat de ontvanger dankzij uw aanbeveling via de link in het aanbevelingsbericht een klantenrekening aanmaakt, rechtstreeks via deze klantenrekening een parkeerplaats boekt, als geboekt aankomt en met deze "aanbevelingsboeking" minstens 3 dagen lang parkeert.

Zodra het bijbehorende parkeerproces is afgerond, kunt u de 5 € eenvoudigweg via uw klantenrekening betalen op een bankrekening naar keuze.

Echter, als de gewenste ontvanger niet aankomt en dus zijn boeking laat verlopen of zijn boeking annuleert of de minimale parkeerperiode van 3 dagen niet haalt, is er geen vergoeding voor u en dus geen 5 € uitbetaling op uw bankrekening.

In elk van deze drie gevallen is onze dank in de vorm van de 5 € niet inwisselbaar voor u. Voorwaarden voor de betaling van de 5 € aan u zijn dat.

  • de door u geadverteerde derde maakt gebruik van zijn eerste boeking bij ons,
  • de derde partij die door u wordt doorverwezen maakt zijn of haar eerste boeking via de link in het aanbevelingsbericht dat u hem of haar via ons systeem stuurt en
  • de boeking van de door u aangeworven derde dekt minstens 3 dagen standtijd

Latere boekingen via de klantenrekening van de aangeworven derde partij worden niet vergoed.

Gebruik Easy Airport Parking Voucher

Daarnaast is er de mogelijkheid om goedkoper te parkeren met een Easy Airport Parking Voucher. Vouchers voor parkeren op de luchthaven kunnen op verschillende manieren worden verkregen. Van tijd tot tijd geven we korting in de vorm van vouchers in de Easy Airport Parking nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief blijft u niet alleen op de hoogte, maar mist u ook nooit een van onze speciale aanbiedingen. Als u een slimme luchtreiziger bent, kunt u zich hier aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief.