Diensten
 • Parkeerplaats
 • slechts 650 m lopen van de terminal
 • 24 uurs-service
 • geen sleutelafgifte
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren op Dortmund Airport

Hier vindt u ons op de luchthaven Dortmund

Easy Airport Parking Dortmund

Wilhelmstraße 8
59439 Holzwickede
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,9/5
(8674 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Uw parkeerplaats op de luchthaven Dortmund (DTM) - voor een ontspannen begin van de reis

Bij ons parkeert u in de directe nabijheid van de terminal en heeft u zicht op de verkeerstorens. De te lopen afstand van de parkeerplaats naar de luchthaven Dortmund (ook wel Airport Dortmund genoemd) is bijna 650 m. U bent dus binnen enkele minuten op de luchthaven. Dankzij uw online boeking garanderen wij een vrije parkeerplaats op de dag van uw vertrek.

Ons advies voor meer comfort: Zet medereizigers en bagage op de terminal af, voordat u naar de parkeerplaats rijdt. Bij de terminal mag u gratis een paar minuten parkeren om in en uit te laden.

Onze inbegrepen diensten bij uw parkeerplaats op de luchthaven Dortmund

Ongeacht wat betreft veiligheid, comfort of service: Wij bieden u bij het parkeren op de luchthaven Dortmund de hoogste standaard tegen lage prijzen. Ook onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Een overzicht van onze diensten bij het parkeren op de luchthaven Dortmund:

 • 24/7 klantenservice
 • online betaling, geen wachttijden ter plekke
 • slechts 650 m lopen naar de terminal
 • geen meerprijzen voor extra moeite (groepen of bagage met groot volume)
 • gratis stornering

Luchthaven Dortmund: Route en wetenswaardigheden

De luchthaven Dortmund ligt ca. 10 km ten oosten van het centrum van Dortmund. De luchthaven is bereikbaar via de snelweg (A 1 resp. A 44, B 1, A 40) of per trein en shuttle vanaf station Holzwickede/Flughafen Dortmund.

De luchthaven van Dortmund is als derde luchthaven van Noordrijn-Westfalen met name gespecialiseerd in prijsvechters, die naar bestemmingen in heel Europa vliegen. Naast veel Europese hoofdsteden wordt ook gevlogen naar populaire vakantiebestemmingen. Vanaf de luchthaven Dortmund vliegen o.a. aanbieders zoals Germanwings, Ryanair en Wizz Air.

Parkeerkosten op luchthaven Dortmund

1 dag vanaf 8,00 Euro
2 dagen vanaf 13,00 Euro
3 dagen vanaf 16,00 Euro
4 dagen vanaf 19,00 Euro
5 dagen vanaf 22,00 Euro
6 dagen vanaf 25,00 Euro
7 dagen vanaf 28,00 Euro
14 dagen vanaf 42,00 Euro
21 dagen vanaf 56,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor veelparkeerders, niet alleen in Dortmund

Als u van nog meer voordelen en aanvullende diensten rondom parkeren op de luchthaven Dortmund wilt profiteren, maak dan een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Registreer u gratis en ontvang meer kortingen en speciale aanbiedingen. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Zoekt u nog of parkeert u al? Nu beschikbaarheid & prijzen voor een parkeerplaats bij de luchthaven Dortmund controleren.

Langer parkeren op Dortmund Airport

Lekker op vakantie zonder u druk te hoeven maken over de hoge kosten van het lang parkeren op Dortmund Airport? Dat kan, want bij Easy Airport Parking kunt u uw auto probleemloos ook voor langere tijd parkeren op Dortmund Airport. Want ook als u langer dan twee weken parkeert, blijft u profiteren van onze relatief lage tarieven en complete service, zoals onze 24-uurs klantenservice en uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Parkeren op Dortmund Airport scheelt dus in het vakantiebudget.

Reisplanning met elektrische auto's: opladen en parkeren op Dortmund Airport

Steeds meer automobilisten stappen over op een milieuvriendelijkere elektrische auto. Om de levensduur van de accu te verlengen wordt aangeraden ervoor te zorgen dat deze voor ongeveer 50 tot 70 procent opgeladen blijft. Auto-accu's lopen namelijk leeg, net als gewone batterijen. Als u voor een langere reis parkeert op Dortmund Airport, kan de accucapaciteit, afhankelijk van het weer, met vier tot acht procent teruglopen. Daarom is het dus wel zo praktisch als u na het parkeren op Dortmund Airport een oplaadstation in de buurt heeft. Nu vindt u het dichtstbijzijnde oplaadstation op ongeveer een kilometer van het parkeerterrein van Easy Airport Parking.

Ook bij Easy Airport Parking zijn we hard bezig om laadpalen te plaatsen op ons eigen parkeerterrein op Dortmund Airport, zodat we onze gasten een nog completere service kunnen bieden.