Diensten
 • Parkeerplaats
 • slechts 650 m lopen van de terminal
 • 24 uurs-service
 • geen sleutelafgifte
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren bij Frankfurt Hahn Airport

Hier vindt u ons op de luchthaven Frankfurt-Hahn

Easy Airport Parking Frankfurt-Hahn

P+R Parkplatz
55483 Hahn-Flughafen
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,6/5
(4658 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Parkeren op de luchthaven Frankfurt-Hahn: Ga ontspannen op reis

Als u parkeert op de luchthaven Frankfurt-Hahn, hoeft u zich met Easy Airport Parking geen zorgen te maken dat uw parkeerkosten hoger uitvallen dan uw reiskosten. Parkeren op de luchthaven Frankfurt-Hahn is namelijk al mogelijk vanaf 4 euro per dag*. Dagparkeerders opgelet: Deze prijs is ook beschikbaar bij een dag parkeren. Bij ons parkeert u direct op het luchthaventerrein en daarmee dicht en comfortabel bij uw vertrekgate.

U kunt bij ons altijd actuele beschikbaarheid & prijzen controleren en zo lang voor het begin van uw reis al zeker zijn van ontspannen parkeren op de luchthaven Frankfurt-Hahn. Boek vooraf een van onze 1.200 veilige en voordelige parkeerplekken op de luchthaven Frankfurt-Hahn.

Nog meer service bij het parkeren op de luchthaven Frankfurt-Hahn

Voordelige prijzen en desondanks profiteren van volledige service? Voor ons vanzelfsprekend, want bij Easy Airport Parking krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na een succesvolle boeking krijgt u namelijk niet alleen een parkeerplaats, maar profiteert u ook van ons aanbod aan aanvullende diensten:

 • 24/7 klantenservice
 • online betaling, geen wachttijden bij de betaalautomaten na de landing
 • op korte afstand van de terminal, geen wachttijd voor een shuttlebus
 • geen meerprijzen voor extra moeite (groepen of bagage met groot volume)
 • gratis stornering

Luchthaven Frankfurt-Hahn: Route en wetenswaardigheden

De luchthaven Frankfurt-Hahn ligt op ca. 124 kilometer ten westen van Frankfurt am Main. De rijksweg B5 en de snelweg A61 verbinden de luchthaven met Frankfurt am Main en de regio. Bovendien is de luchthaven Frankfurt-Hahn vanuit steden in de regio zoals Frankfurt am Main, Mainz en Trier per shuttlebus te bereiken.

Als zesde vrachtluchthaven van Duitsland is Frankfurt-Hahn voornamelijk bekend als logistieke locatie; het is echter is ook een succesvolle passagiersluchthaven. Internationale prijsvechters zoals Ryanair, SunExpress enn Wizz Air vliegen vanaf hier naar vele Europese hoofdsteden en vakantiebestemmingen. Er zijn vooral veel vluchten tussen Frankfurt-Hahn en Spanje.

Parkeerkosten op luchthaven Frankfurt-Hahn

1 dag vanaf 10,00 Euro
2 dagen vanaf 15,00 Euro
3 dagen vanaf 20,00 Euro
4 dagen vanaf 25,00 Euro
5 dagen vanaf 30,00 Euro
6 dagen vanaf 35,00 Euro
7 dagen vanaf 40,00 Euro
14 dagen vanaf 75,00 Euro
21 dagen vanaf 110,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor veelparkeerders, niet alleen in Frankfurt-Hahn

Als u van nog meer voordelen en aanvullende diensten rondom parkeren op de luchthaven Frankfurt-Hahn wilt profiteren, maak dan een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Registreer u gratis en wees als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Zoekt u nog of parkeert u al? Nu beschikbaarheid & prijzen voor een parkeerplaats op de luchthaven Frankfurt-Hahn controleren.

*De parkeermogelijkheden voor deze prijs zijn beperkt. De prijzen kunnen afwijken.

Voordelig lang parkeren bij Airport Hahn

Wie zijn auto langer dan twee weken bij Airport Frankfurt Hahn wil parkeren, moet daarvoor aardig diep in de buidel tasten. Een periode van meer dan twee weken geldt als lang parkeren en dat is flink duur. Dit is nog een andere reden om bij lang parkeren bij Airport Hahn voor het aanbod van Easy Airport Parking te kiezen, want hier betaalt u duidelijk minder in vergelijking met andere aanbieders.

Reizen met uw elektrische auto: oplaadpunten bij Airport Frankfurt-Hahn

Wie met de elektrische auto onderweg is, let natuurlijk extra goed op oplaadmogelijkheden, zodat de accu van de auto snel weer kan worden opgeladen zodra dat nodig is. Juist bij langer stilstaan kan de accu zichzelf ontladen. Daarom is het duidelijk dat u ook na terugkeer bij uw geparkeerde auto bij Airport Hahn geïnteresseerd bent in een nabijgelegen oplaadpunt. Op dit moment vindt u deze nog niet direct op de parkeerplaats van Easy Airport Parking bij Airport Frankfurt Hahn. We werken echter aan een mogelijkheid om dit te realiseren en onze klanten in de toekomst ook een oplaadservice te bieden.

Voorlopig kunt u gebruikmaken van externe oplaadmogelijkheden. Ongeveer op 900 meter van het terrein van Easy Airport Parking vindt u een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Ook na het parkeren bij Airport Hahn kunt u uw voertuig probleemloos weer opladen en richting huis vertrekken.