Diensten
 • Parkeerplaats
 • slechts 700 m lopen van de terminal
 • 24 uurs-service
 • geen sleutelafgifte
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren op Neurenberg Airport

Hier vindt u ons op de luchthaven Neurenberg

Easy Airport Parking Neurenberg

Flughafenstraße 122
90411 Neurenberg
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,7/5
(10059 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Met Easy Airport Parking ontspannen parkeren op luchthaven Neurenberg

Om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, moet u juist aan het begin niets aan het toeval overlaten. Dankzij ons parkeeraanbod profiteert u van kostenbeheersing en volledige zekerheid bij het plannen. Nadat u een parkeerplaats tegen onze voordelige tarieven online heeft geboekt, reserveren wij voor u direct een parkeerplaats bij de luchthaven Neurenberg voor de door u geselecteerde reisperiode. Onze parkeerplaats is eenvoudig toegankelijk met de QR-code die u in uw boekingsbevestiging heeft ontvangen. Bij problemen staat onze parkeercentrale met personeel altijd voor u klaar. Na het parkeren op de luchthaven Neurenberg vindt u de terminal op slechts 700 m afstand, oftewel een korte en aangename wandeling voor u, volledig zonder wachttijden.

Parkeren op de luchthaven Neurenberg: Overtuigende prijs-kwaliteitverhouding

Voordelige prijzen en desondanks profiteren van volledige service? Voor ons vanzelfsprekend, want bij Easy Airport Parking krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na een succesvolle boeking krijgt u namelijk niet alleen een parkeerplaats, maar profiteert u ook van ons aanbod aan aanvullende diensten:

 • 24/7 klantenservice
 • online betaling, geen wachttijden bij de betaalautomaten na de landing
 • op korte afstand van de terminal, geen wachttijd voor een shuttlebus
 • geen meerprijzen voor extra moeite (groepen of bagage met groot volume)
 • bagagetrolleys ter plekke (tegen betaling)
 • gratis stornering

Luchthaven Neurenberg: Route en wetenswaardigheden

De luchthaven Neurenberg is met de auto het snelste te bereiken via de snelweg A3, Frankfurt-Neurenberg. Als u met het openbaar vervoer reist, brengt de metrolijn U2 u van Neurenberg Centraal Station naar de luchthaven Neurenberg. Komt u uit Erlangen of Fürth, dan kunt u de lijnen 30 & 33 nemen om bij de luchthaven Neurenberg te komen.

De Albrecht-Dürer-Flughafen Nürnberg is de internationale luchthaven van de metropoolregio Neurenberg. Het is de tweede luchthaven van Beieren en was in 2018 het knooppunt voor het vervoer van meer dan 4 miljoen passagiers en 8.000 ton luchtvracht. Vooral Ryanair, Germania en SunExpress hebben hun aanwezigheid op de luchthaven Neurenberg in de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid.

Parkeerkosten op luchthaven Nürnberg

1 dag vanaf 15,00 Euro
2 dagen vanaf 25,00 Euro
3 dagen vanaf 29,00 Euro
4 dagen vanaf 34,00 Euro
5 dagen vanaf 39,00 Euro
6 dagen vanaf 44,00 Euro
7 dagen vanaf 49,00 Euro
14 dagen vanaf 75,00 Euro
21 dagen vanaf 100,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor veelparkeerders, niet alleen op de luchthaven Neurenberg

Als u van nog meer voordelen en aanvullende diensten rondom parkeren op de luchthaven Neurenberg wilt profiteren, maak dan een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Registreer u gratis en wees als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Zoekt u nog of parkeert u al? Nu beschikbaarheid & prijzen voor een parkeerplaats op de luchthaven Neurenberg controleren.

Langer parkeren bij Nürnberg Airport

Uw eigen auto voor een langere periode dan twee weken achterlaten en parkeren is in de meeste gevallen al snel aardig duur. Om uw auto te kunnen parkeren zonder zich zorgen te maken over de hoge parkeertarieven bij Nürnberg Airport, bieden we u erg gunstige condities voor langparkeerders. In vergelijking met andere aanbieders is lang parkeren bij Nürnberg Airport op de parkeerplaats van Easy Airport Parking goedkoper. Geniet van de volledige service en hoge veiligheidsstandaarden – ook voor langere periodes.

Nürnberg Airport: parkeren met elektrische auto‘s

Wie een elektrische auto koopt, moet goed op nabijgelegen oplaadpunten letten om de capaciteit van de accu idealiter tussen de 50 en 70 procent te houden. Als gevolg van de heenweg en het langere parkeren, bijvoorbeeld bij Nürnberg Airport, is de accu van de auto bij uw terugkeer waarschijnlijk bijna leeg. Als dit het geval is, moet u na het parkeren bij Nürnberg Airport een oplaadstation opzoeken.

Minder dan een kilometer van Easy Airport Parking vindt u verschillende oplaadstations voor elektrische auto’s waar u uw auto probleemloos kunt opladen. Bijvoorbeeld tussen de terminal van Nürnberg Airport en parkeergarage P1. Op dit moment kunnen we u op ons terrein bij Nürnberg Airport nog geen geïntegreerde oplaadstations aanbieden. We werken echter samen met Nürnberg Airport aan de realisatie van oplaadpunten op onze parkeerplaats P12. Op deze manier kunnen we in de toekomst onze service voor het parkeren bij Nürnberg Airport voor u nog verder uitbreiden.