Diensten
 • Parkeergarage
 • korte loopafstand naar de luchthaven
 • geen sleutelafgifte
 • 24 uurs-service
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Veilig en betaalbaar parkeren bij Düsseldorf Airport (DUS)

Hier vindt u ons op de luchthaven Düsseldorf

Easy Airport Parking Düsseldorf

Kieshecker Weg 148
40468 Düsseldorf
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,8/5
(5620 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Parkeren bij de luchthaven Düsseldorf: Zorgeloos reizen

Onze parkeergarage is ideaal voor dagparkeerders, vakantieparkeerders en zakenreizigers. U kunt uw parkeerplaats bij Düsseldorf Airport snel en gemakkelijk reserveren op onze website. Onze drie verschillende tariefklassen - Budget, Smart en XXL - zorgen ervoor dat u altijd het juiste aanbod voor uw reis vindt. Dit biedt u precies de flexibiliteit en service die u nodig hebt. Onze parkeertarieven bij Düsseldorf Airport zijn het hele jaar door aantrekkelijk, vooral als u vroeg boekt.

Voor uw online betaling als onderdeel van uw boeking voor het parkeren bij Düsseldorf Airport, garanderen wij u een vrije parkeerplaats voor de hele duur van uw boeking. Op de dag van aankomst wordt uw kenteken bij het inrijden gelezen als u dit bij de boeking heeft ingevoerd. Zo niet, scan dan heel eenvoudig de QR-code van uw boeking bij het inrijden in de parkeergarage. U kunt uw auto dan meteen op een parkeerplaats zetten. Een shuttleservice/pendeldienst is niet nodig, want uw parkeerplaats bij de luchthaven Düsseldorf ligt op slechts een paar honderd meter van de terminal. Zo kunt u ontspannen en flexibel aan uw vakantie beginnen – helemaal zonder wachttijden!

Bij de luchthaven Düsseldorf parkeren: Uw auto, onze service

Als u gebruik maakt van Easy Airport Parking kunt u ons 24 uur per dag bereiken vóór en tijdens het parkeren bij Düsseldorf Airport. We bieden u hoge veiligheidsnormen en daarom is uw voertuig bij ons altijd in goede handen. Deze en andere diensten zijn voor ons vanzelfsprekend en zijn inbegrepen in elk parkeerproces:

 • 24-uurs klantenservice
 • Snel in- en uitrijden met kentekenherkenning
 • Eenvoudige en veilige online betaling
 • Geen sleuteloverdracht
 • In de directe omgeving van de luchthaven
 • Korte wandeling naar de terminal, geen wachttijd voor een pendelbus
 • Kosteloze annulering (niet bij Budget-tarief)

Luchthaven Düsseldorf: Routebeschrijving, tips en wetenswaardigheden

De luchthaven van Düsseldorf is bereikbaar vanaf de snelweg A44 via een eigen afrit. Zodra u de luchthaven bereikt, bent u in wezen al bij ons. Düsseldorf Airport (DUS) is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland en wordt elk jaar druk bezocht. Deze luchthaven verbindt de stad met meer dan 200 bestemmingen in 50 landen. Tegelijkertijd is het een van de grootste werkgevers in Düsseldorf. Of u nu op zakenreis bent, op vakantie, op een weekendtrip of op familiebezoek: Düsseldorf Airport is een belangrijk internationaal luchtverkeersknooppunt van waar elk jaar vele mooie vakantieherinneringen beginnen.

Parkeerkosten op luchthaven Düsseldorf

1 dag vanaf 7,00 Euro
2 dagen vanaf 14,00 Euro
3 dagen vanaf 21,00 Euro
4 dagen vanaf 28,00 Euro
5 dagen vanaf 35,00 Euro
6 dagen vanaf 43,00 Euro
7 dagen vanaf 51,00 Euro
14 dagen vanaf 107,00 Euro
21 dagen vanaf 163,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor frequente parkeerders – niet alleen in Düsseldorf

Als u wilt profiteren van nog meer voordelen en aanvullende diensten met betrekking tot het parkeren bij Düsseldorf Airport, maak dan nu een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Schrijf u heel eenvoudig in en ontvang als eerste informatie over nieuwe aanbiedingen en promoties. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Ben u nog op zoek of heeft u al geparkeerd? Controleer nu de beschikbaarheid en prijzen van een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport.

Langparkeren bij Düsseldorf Airport

Vanaf een parkeerduur van meer dan twee weken spreken wij van langparkeren. De parkeertarieven kunnen snel de pan uit rijzen, vooral als u uw auto voor langere tijd in openbare ruimtes parkeert, zoals ook bij langparkeren bij Düsseldorf Airport het geval is. Met Easy Airport Parking profiteert u daarentegen van een rondom zorgeloos pakket, ook voor langere parkeerperiodes, en altijd tegen een faire prijs. Met Easy Airport Parking kunt u eenvoudig vertrouwen op onze hoge veiligheidsnormen en uitgebreide diensten met volledige prijstransparantie wanneer u langer wilt parkeren bij Düsseldorf Airport.

Elektrische auto's parkeren op Düsseldorf Airport

De accu van uw elektrische auto kan zichzelf ontladen tijdens langere stilstandsperiodes. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u uw auto zo snel mogelijk kunt opladen, zelfs na lange reizen, zijn er diverse oplaadfaciliteiten op het terrein van Düsseldorf Airport. Op deze manier kun u uw elektrische auto weer opladen na het parkeren bij Düsseldorf Airport en zonder zorgen aan uw reis naar huis beginnen.

Helaas kunnen we u nog geen systeemgeïntegreerde laadstations aanbieden. Bij Easy Airport Parking treffen we echter al voorbereidingen om ervoor te zorgen dat u in de toekomst uw elektrische auto direct in onze parkeergarage bij Düsseldorf Airport kunt parkeren én opladen.

Overigens: In ons Magazine hebben we een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet als u uw elektrische auto langer laat staan.