Diensten
 • Parkeerplaats
 • slechts 5 km tot de terminal incl. gratis shuttle
 • geen sleutelafgifte
 • 24 uurs-service
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren op Weeze Airport

Hier vindt u ons op de luchthaven Weeze

Easy Airport Parking Weeze

Holtumsweg 32
47652 Weeze
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,8/5
(4120 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Zonder stress parkeren op Weeze Airport dankzij Easy Airport Parking

Als u bij Easy Airport Parking een parkeerplaats op Weeze Airport boekt, bent u verzekerd van een voordelige en garandeerde parkeerplaats op de dag van uw vertrek. Dankzij onze beschikbaarheid en prijzen in realtime heeft u overzicht en volledige controle over uw kosten. Na uw boeking ontvangt u een boekingsbevestiging per e-mail waarin ook een QR-code is inbegrepen, waarmee u op Weeze Airport in onze parkeergarage incheckt.

De Easy Airport Parking-parkeerplaats in Weeze ligt precies tussen de snelwegafrit A57 en Weeze Airport. Ook de afstand tot de luchthaven speelt geen rol, want onze shuttlebussen pendelen de hele dag tussen luchthaven en parkeerplaats heen een weer, zodat u en uw bagage comfortabel en snel bij de terminal komen. Mocht u bagage met groot volume zoals kinderwagens of rolstoelen bij u hebben, geef dit dan tijdens de boeking aan om vertragingen ter plekke te voorkomen. U kunt ervan uitgaan dat u aan het begin van uw reis ontspannen op Weeze Airport kunt parkeren!

Aanvullende diensten voor parkeren op Weeze Airport

Onze parkeerplaats is een voordelig, veilig en comfortabel alternatief voor het aanbod van Weeze Airport, maar is dat genoeg? Dat is het zeker, want onze klanten waarderen al jaren de vele gratis extra"s bij Easy Airport Parking; wij hechten namelijk grote waarde aan onze inbegrepen diensten. Hiervan kunt u ook profiteren als u bij ons parkeert op Weeze Airport:

 • Shuttlebustransfer, geen lange afstanden ter plekke te lopen
 • 24/7 klantenservice
 • online betaling, geen wachttijden bij de betaalautomaten na de landing
 • geen meerprijzen voor extra moeite (groepen of bagage met groot volume)
 • gratis stornering

Weeze Airport: Route en wetenswaardigheden

Luchthaven Weeze Airport, met de officiële aanduiding Verkehrsflughafen Niederrhein, ligt op ca.6 km van Weeze en 70 km van Düsseldorf. De luchthaven is een belangrijke passagiersluchthaven in de regio. De voornaamste luchtvaartmaatschappij is de Ierse prijsvechter Ryanair, die korte- en langeafstandsvluchten naar bestemmingen in Europa en Noord-Afrika aanbiedt.

Weeze Airport ligt op ca. 11 km afstand van de snelweg A57 en is daarmee goed bereikbaar met de auto. Bovendien zijn de dichtstbijzijnde stations Kevelaer en Weeze probleemloos met de bus te bereiken. Verschillende shuttlebussen sluiten de luchthaven daarnaast nog aan op steden in de omgeving, zoals Essen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen.

Parkeerkosten op luchthaven Weeze

1 dag vanaf 18,00 Euro
2 dagen vanaf 23,00 Euro
3 dagen vanaf 28,00 Euro
4 dagen vanaf 31,00 Euro
5 dagen vanaf 34,00 Euro
6 dagen vanaf 37,00 Euro
7 dagen vanaf 38,00 Euro
14 dagen vanaf 53,00 Euro
21 dagen vanaf 68,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor veelparkeerders, niet alleen bij Weeze Airport

Als u van nog meer voordelen en aanvullende diensten rondom parkeren op de Weeze Airport en andere locaties wilt profiteren, maak dan een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Registreer u gratis en wees als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Zoekt u nog of parkeert u al? Nu beschikbaarheid & prijzen voor een parkeerplaats op Weeze Airport controleren.

Lang parkeren bij Airport Weeze

Wie niet slechts een paar dagen op vakantie gaat, maar meerdere weken onderweg is en tijdens deze periode zijn auto parkeert, is een zogenaamde langparkeerder. De kosten voor lang parkeren zijn meestal vrij hoog. Easy Airport Parking biedt u een gunstig alternatief om uw auto voor langere tijd bij Airport Weeze te parkeren. Profiteer van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding tijdens het parkeren bij Airport Weeze. Hoge veiligheidsstandaarden, geen sleutelafgifte en gunstige tarieven voor lang parkeren – overtuig uzelf.

Airport Weeze: parkeren en opladen van elektrische auto‘s

Met momenteel al meer dan 130.000 elektrische auto’s op de Duitse wegen blijft de vraag naar oplaadpunten toenemen. Vooral als de auto langere tijd stilstaat, bijvoorbeeld tijdens een familievakantie, kan de accu van de elektrische auto zichzelf ontladen. Als u met uw elektrische auto bij Airport Weeze parkeert, is het een goed idee om voor aankomst informatie over de oplaadmogelijkheden in te winnen.

Op dit moment kunnen we u helaas nog geen oplaadpunt direct op onze parkeerplaats bij Airport Weeze aanbieden. We werken echter hard aan een oplossing om dit binnenkort mogelijk te maken. Tot die tijd kunt u eenvoudig van de elektrische tankstations in de buurt van Airport Weeze gebruikmaken. Het dichtstbijzijnde oplaadpunt ligt ongeveer vijf minuten van de Easy Airport parkeerplaats bij Airport Weeze. Daar kunt u uw elektrische auto gemakkelijk weer opladen en vervolgens ontspannen uw weg naar huis vervolgen.