Diensten
 • Parkeergarage
 • slechts 2,8 km naar de terminal incl. gratis shuttlebus
 • 24-uurs service
 • geen sleuteloverdracht
 • hoge veiligheidsnormen
 • kosteloze annulering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren op Hannover Airport (HAJ) met Easy Airport Parking

Hier vindt u ons op de luchthaven Hannover

Easy Airport Parking Hannover

Holstenstraße 7
30853 Langenhagen
Duitsland

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Veilig en voordelig parkeren op vliegveld Hannover

Als u besluit om uw auto te parkeren op Hannover Airport, biedt Easy Airport Parking u meer dan alleen een parkeerplaats. Met moderne beveiliging van hoog niveau en onze 24-uurs bereikbaarheid, 365 dagen per jaar, bieden we u een breed scala aan diensten tegen aantrekkelijke prijzen:

 • 24-uurs klantenservice
 • Snel in- en uitrijden met kentekenherkenning
 • Snel in- en uitrijden met kentekenherkenning
 • Geen sleuteloverdracht
 • In de directe omgeving van de luchthaven
 • 24-uurs shuttleservice
 • Kosteloze annulering (niet bij Budget-tarief)
Parkdeck - Parkhaus am Flughafen Hannover

Stressvrij parkeren op Hannover Airport met Easy Airport Parking

Uw auto parkeren op Hannover Airport hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Gemakkelijk online boeken bij Easy Airport Parking biedt u niet alleen gegarandeerde zekerheid voor uw planning, maar ook volledige controle over de kosten – inclusief kosteloze annulering als u kiest voor ons Smart-tarief!

U profiteert bovendien van snelle processen en korte afstanden op locatie, zonder lange wachttijden. Na een geslaagde boeking kunt u met uw boekingsbevestiging heel eenvoudig gebruik maken van onze parkeergarage op de luchthaven van Hannover. De slagbomen van de parkeergarage gaan open zodra de kentekenplaat wordt herkend of wanneer de QR-code wordt gescand. Het aanmelden van uw kenteken als onderdeel van de boeking is puur optioneel en is dus niet verplicht. Bij ons regelt u het parkeren op Hannover Airport zelf en blijven uw autosleutels tijdens uw reis in uw handen.

Luchthaven Hannover: Routebeschrijving, tips en wetenswaardigheden

Vanaf de snelweg A7 Hamburg-Kassel bereikt u Hannover Airport binnen enkele minuten via de verbindingsweg A352. Ongeacht vanuit welke richting u naar het vliegveld reist, neem altijd de afslag "Hannover Airport". Vanaf hier is het slechts ongeveer een minuut naar onze parkeergarage op de luchthaven.

Wilt u vooraf een indruk krijgen van de luchthaven of uw auto al voor uw vertrekdatum parkeren op Hannover Airport? Dan heeft u verschillende vormen van openbaar vervoer tot uw beschikking:

 • Vanaf het station in het centrum van Langenhagen brengt de lijnbus 470 u rechtstreeks naar Hannover Airport.
 • De tramlijn S5 brengt u in minder dan 20 minuten van het centraal station van Hannover naar de luchthaven van Hannover.

Hannover Airport ligt op ongeveer 12 kilometer van het centrum van Hannover en is de grootste luchthaven in Nedersaksen. Het vliegveld dient voor TUIfly vooral als uitvalsbasis voor vluchten naar Europese metropolen en populaire vakantiebestemmingen zoals Tunesië en de Canarische Eilanden.

Parkeerkosten op luchthaven Hannover

1 dag vanaf 6 Euro
2 dagen vanaf 12 Euro
3 dagen vanaf 18 Euro
4 dagen vanaf 24 Euro
5 dagen vanaf 30 Euro
6 dagen vanaf 36 Euro
7 dagen vanaf 42 Euro
14 dagen vanaf 84 Euro
21 dagen vanaf 126 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.
Parkautomat - Parken am Flughafen Hannover

Meer voordelen voor frequente parkeerders – niet alleen op de luchthaven Hannover

Als u wilt profiteren van nog meer voordelen en extra diensten, maak dan nu een klantaccount aan bij Easy Airport Parking en ontdek ons Bonusprogramma met zijn locatie-overschrijdende prijsvoordelen. Schrijf u heel eenvoudig in en ontvang als eerste informatie over nieuwe aanbiedingen en promoties. U komt bovendien alles te weten over onze andere luchthavenlocaties. Parkeren bij Easy Airport Parking loont, of u nu vanaf Hannover vliegt of gebruik maakt van een andere luchthaven.

Ben u nog op zoek of heeft u al geparkeerd? Informeer dan nu naar de actuele beschikbaarheid en prijzen voor ontspannen parkeren op Hannover Airport!

Lang parkeren op luchthaven Hannover

Easy Airport Parking biedt niet alleen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding voor kortparkeerders. Ook als u voor langere tijd op reis gaat, kun u uw auto comfortabel parkeren in onze parkeergarage op de luchthaven van Hannover. Ons parkeeraanbod is altijd een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor elke reis, mede dankzij de uitgebreide services die inbegrepen zijn. U parkeert op Hannover Airport en wij zorgen voor de rest. Geniet van een zorgeloze reis!

Parkeren op Hannover Airport met elektrische auto's

Reist u met een elektrische auto? Als u de auto voor langere tijd op Hannover Airport parkeert, kan de accu van uw elektrische auto onder bepaalde omstandigheden ontladen raken. Het is ook mogelijk dat de accu al verzwakt is door een lange heenrit. Er zijn meerdere laadzuilen in de directe omgeving van de luchthaven, zodat u toch comfortabel en zonder zorgen aan uw reis naar huis kunt beginnen. U vindt ook tips in ons magazine voor als u uw e-auto langer wilt laten staan.