Diensten
 • Parkeergarage
 • slechts 800 m tot de terminal incl. gratis shuttle
 • geen sleutelafgifte
 • 24 uurs-service
 • hoge veiligheidsnormen
 • gratis stornering
 • Beschikbaarheid & prijzen in realtime
 • eenvoudig & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren bij Hamburg Airport

Hier vindt u ons op de luchthaven Hamburg

Easy Airport Parking Hamburg

Obenhauptstraße 15
22335 Hamburg
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,8/5
(6597 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Met Easy Airport Parking zonder stress parkeren op de luchthaven Hamburg

Wie al voor vertrek een parkeerplaats bij Easy Airport boekt, profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding en gegarandeerd een vrije parkeerplaats op de luchthaven Hamburg. Via onze website kunt u altijd beschikbaarheid en prijzen voor uw reisperiode controleren en een parkeerplaats boeken.

Na het boeken ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en QR-code via e-mail. Met uw QR-code heeft u op de dag van vertrek toegang tot ons parkeergaragecomplex, er zijn geen wachttijden. Zo eenvoudig is parkeren op de luchthaven Hamburg.

Al onze parkeerplaatsen en parkeergarages zijn ideaal voor dagparkeerders, zakelijke reizigers en ook voor lang- en vakantieparkeerders. In de parkeergarage op de luchthaven Hamburg zijn er bovendien XXL-parkeerplaatsen. Deze zijn met 3,5 meter een meter breder dan onze reguliere parkeerplaatsen, waardoor u eenvoudiger kunt in- en uitstappen en het risico op schade verlaagt. Vanwege het beperkte aantal adviseren wij om de voor de XXL-parkeerplaatsen op tijd beschikbaarheid en prijzen te controleren.

Parkeren op de luchthaven Hamburg: Meer waar voor uw geld

Om ervoor te zorgen dat u op de dag van vertrek in een uitstekende stemming op vakantie gaat, moeten de omstandigheden op de luchthaven Hamburg zo aangenaam mogelijk zijn. Met de aanvullende diensten van Easy Airport Parking start u uw nieuwe avontuur op de luchthaven Hamburg met maximaal comfort tegen aantrekkelijke prijzen:

 • 24/7 klantenservice
 • online betaling, geen lange wachttijden bij de betaalautomaten na de landing
 • gratis shuttlebustransfer (dagelijks 3.30 – 0.30 uur, vertrek iedere 20 min.)
 • gratis stornering
 • geen meerprijzen voor extra moeite (groepen of bagage met groot volume)
 • wachtlounge met drank- en snackautomaten

Vertrek & wetenwaardigheden over de luchthaven Hamburg

Met de auto is de luchthaven Hamburg te bereiken via de snelweg A7 en de uitgebreide Ring 3. Verder is de luchthaven Hamburg via de S-Bahn-lijn S1 aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk van het centrum van Hamburg. Zelfs "s nachts vervoert nachtbuslijn 606 talrijke reizigers vanuit de binnenstad van Hamburg naar de luchthaven en omgekeerd.

De luchthaven Hamburg is de oudste en vijfde luchthaven van Duitsland. De luchthaven Hamburg ligt ca. 8,5 ten noorden van het centrum en is een belangrijk vliegverkeersknooppunt in het noorden van Duitsland. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen van de luchthaven zijn o.a. Lufthansa en leden van de Star Alliance alsmede prijsvechters EasyJet en Ryanair.

Parkeerkosten op luchthaven Hamburg

1 dag vanaf 15,00 Euro
2 dagen vanaf 25,00 Euro
3 dagen vanaf 35,00 Euro
4 dagen vanaf 45,00 Euro
5 dagen vanaf 55,00 Euro
6 dagen vanaf 60,00 Euro
7 dagen vanaf 64,00 Euro
14 dagen vanaf 83,00 Euro
21 dagen vanaf 104,00 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.

Nog meer voordelen voor veelparkeerders, niet alleen op de luchthaven Hamburg

Als u van nog meer voordelen en aanvullende diensten rondom parkeren op de luchthaven Hamburg wilt profiteren, maak dan een klantaccount bij Easy Airport Parking aan. Registreer u gratis en wees als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Ontdek bovendien onze andere luchthavenlocaties.

Zoekt u nog of parkeert u al? Nu beschikbaarheid & prijzen voor een parkeerplaats op de luchthaven Hamburg controleren.

Lang parkeren op de luchthaven van Hamburg

Vanaf een parkeerduur van twee weken geldt u met uw voertuig als langparkeerder en moet u in de meeste gevallen dienovereenkomstig meer betalen. Zakenreizen zullen veelal niet zo lang duren, maar juist gezinsvakanties zijn vaak langer dan de genoemde twee weken. Easy Airport Parking biedt u een ongeëvenaarde prijs-prestatieverhouding voor lang parkeren op de luchthaven van Hamburg. Profiteer van onze voordelige prijzen en hoge veiligheidsstandaarden op de luchthaven van Hamburg, terwijl u in alle rust van uw vakantie geniet.

Reizen met elektrische auto's: praktisch parkeren op de luchthaven van Hamburg

Als u met een elektrische auto naar de luchthaven van Hamburg rijdt en hier gedurende langere tijd wilt parkeren, kan de accu makkelijk ontladen. Om ervoor te zorgen dat u ook na uw vakantie zonder accuproblemen naar huis kunt rijden, ligt de parkeergarage Easy Airport in de buurt van e-tankstations. Geschikte laadstations voor uw elektrische auto vindt u bijvoorbeeld direct voor de luchthaven van Hamburg ter hoogte van terminal 1 en 2.

Wanneer u uw auto na het parkeren op de luchthaven van Hamburg dus nog even wilt opladen, is dat zonder problemen mogelijk. Wij werken momenteel hard aan concepten voor systeemgeïntegreerde laadstations in onze parkeergarage in Hamburg. Zo kunnen wij u in de toekomst een nog uitgebreidere service tijdens het parkeren op de luchthaven van Hamburg bieden.