Diensten
 • Parkeerplaats
 • Slechts 300 m lopen naar de terminal
 • 24 uur-service
 • Geen afgifte van sleutels
 • Hoge veiligheidsnormen
 • Kosteloos annuleren
 • Realtime beschikbaarheid & prijzen
 • Gemakkelijk & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Parkeren bij de luchthaven FMO met Easy Airport Parking

Hier vindt u ons op de luchthaven Münster/Osnabrück

Easy Airport Parking Münster/Osnabrück

August-Euler-Straße 1
48268 Greven
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,7/5
(730 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Ontspannen parkeren bij de luchthaven van Münster/Osnabrück

Of het nu gaat om een zakenreis of een vakantie met het gezin - met Easy Airport Parking kunt u volledig stressvrij parkeren bij de luchthaven FMO. Verzeker u via onze website eenvoudig het hele jaar door van een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding voor uw aankomst op Münster Airport. Voor een eenvoudige onlinereservering hoeft u alleen maar de datum en de gewenste parkeerduur in te vullen. Als u reserveert, garanderen wij u een vrije parkeerplaats op de aangegeven aankomstdag. Om bij ons bij FMO te kunnen parkeren, ontvangt u na het reserveren per e-mail een reserveringsbevestiging met QR-code. Met de QR-code krijgt u toegang tot onze parking bij de luchthaven van Münster door de QR-code bij de ingang te scannen. Een andere mogelijkheid is toegang door nummerplaatherkenning. Dit is volledig optioneel en niet verplicht, maar in ieder geval uiterst praktisch. Vul gewoon uw nummerplaat in als onderdeel van de reservering en de slagboom gaat automatisch voor u open als u later naar de ingang van de parking rijdt - zonder dat u uw QR-code hoeft te scannen. Het beste is dat u zelf parkeert en uw autosleutel bewaart. Met Easy Airport Parking bent u flexibel en speelt u op veilig. Bij ons begint u uw reis zonder wachttijden en stress in de aanloop naar de reis!

Parkeerplaatsen - Parkeren op de luchthaven van FMO

Veilig en goedkoop bij de luchthaven FMO parkeren

Om te zorgen dat u weet dat uw auto in goede handen is bij de luchthaven van Münster/Osnabrück, is de veiligheid van uw voertuig een van onze topprioriteiten. Onze klantenservice staat 24 uur per dag voor u klaar. Met de diensten van Easy Airport Parking kunt u tegen aantrekkelijke prijzen met maximaal comfort aan uw vlucht beginnen:

 • ca. 300 m tot de terminal
 • geen overhandiging van sleutels
 • hoge veiligheidsnormen
 • 24-uurs klantenservice
 • veilige onlinebetaling
 • • kosteloos annuleren (niet bij het Budget-tarief)
 • nummerplaatherkenning (optioneel)

Münster Airport: Route en nuttige informatie

Als u de snelweg A1 verlaat bij de afslag "Luchthaven Münster/Osnabrück", ziet u onze parking al van ver liggen als u over de Airportallee in de richting van de luchthaven rijdt. Onze parking bevindt zich in de August-Euler-Straße 1 te 48268 Greven en dus in de directe omgeving van de luchthaventerminal. U kunt uw persoonlijke route ook gemakkelijk online bekijken.

De Airport Münster/Osnabrück is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A1 via afrit 75. Op ongeveer 25 km ten noorden van Münster en 28 km ten zuidwesten van Osnabrück worden vanaf Airport FMO voornamelijk Europese vakantiebestemmingen aangedaan. De Beierse hoofdstad München is ook van hieruit bereikbaar en vormt een van de drukste vliegroutes op de luchthaven van Münster/Osnabrück.

Parkeerkaart met QR-code in wallet - Parkeren op de luchthaven van FMO

Parkeerkosten op luchthaven Münster/Osnabrück

1 dag vanaf 10 Euro
2 dagen vanaf 20 Euro
3 dagen vanaf 30 Euro
4 dagen vanaf 40 Euro
5 dagen vanaf 41 Euro
6 dagen vanaf 42 Euro
7 dagen vanaf 43 Euro
14 dagen vanaf 58 Euro
21 dagen vanaf 73 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.
E-oplaadstation - Parkeren op de luchthaven FMO

Meer voordelen voor frequente parkeerders - niet alleen bij de luchthaven FMO

Heeft u al een klantenaccount bij Easy Airport Parking? - Het is het waard! Want met een klantenaccount profiteert u van nog meer voordelen. Het is gemakkelijk en ongecompliceerd om u gratis te registreren en als eerste op de hoogte te worden gebracht van aanbiedingen en promoties. Via uw klantenaccount bent u automatisch geregistreerd voor ons bonusprogramma, waarmee u geld kunt besparen. U ontvangt een permanente korting van 5% op al uw toekomstige parkeerreserveringen onmiddellijk na bevestiging van uw registratie. Bovendien maakt u zelfs kans op een korting tot 15% bij verdere reserveringen in de loop van het jaar. En dat geldt niet alleen als u wilt parkeren bij FMO, maar op diverse locaties voor alle luchthavens van Easy Airport Parking. Informeer u dus ook over onze andere locaties en parkeer bij ons op elk moment stressvrij en gemakkelijk, ongeacht van waar u vliegt!

Lang parkeren bij de luchthaven van Münster/Osnabrück

Als een voertuig langer dan twee weken wordt geparkeerd, is er sprake van "lang parkeren". Vooral bij langeafstandsreizen wordt deze parkeerduur gemakkelijk overschreden en dit kan bij bepaalde aanbieders al snel uitmonden in relatief hoge parkeertarieven. Maar maak u geen zorgen, bij Easy Airport Parking bieden we altijd eerlijke prijzen met volledige kostenbeheersing en geen verborgen onkosten - het maakt niet uit hoe lang u uw auto wilt parkeren bij de luchthaven FMO. U kunt ook vertrouwen op onze uitgebreide diensten voor lang parkeren bij de luchthaven van Münster/Osnabrück en zo genieten van een zorgeloze vakantie van bijvoorbeeld meerdere weken. Dankzij de onlinebetaling van het parkeertarief als onderdeel van de reservering heeft u altijd een overzicht van hoeveel parkeren bij FMO u zal kosten.

Luchthaven Münster/Osnabrück: Parkeerplaatsen voor elektrische auto's

Als u met een elektrische auto reist en deze wilt parkeren bij de luchthaven FMO zal de accu van uw elektrische auto het misschien niet de hele weg terug volhouden. Om te zorgen dat u uw reis naar huis probleemloos kunt aanvatten na de landing op Airport Münster/Osnabrück zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een volledig opgeladen voertuigaccu, bieden wij op de Easy Airport Parking bij de luchthaven van Münster/Osnabrück zelf verschillende oplaadpunten voor laadkabels van type 2 aan. Dit betekent dat u uw elektrische auto comfortabel kunt opladen terwijl u nog bij ons bij Airport FMO geparkeerd staat. U zult begrijpen dat wij geen oplaadpunten kunnen vrijgeven voor langere parkeertijden. Met het oog op het milieu is een hoge oplaadfrequentie voor zoveel mogelijk elektrische voertuigen optimaal. Daarom is de duur voor ons parkeertarief met oplaadmogelijkheid beperkt tot maximaal 72 uur. U kunt onze oplaadpunten op de parkeerplaats activeren via uw nummerplaat of de QR-code op uw reserveringsbevestiging. U betaalt de oplaadtarieven voor de elektriciteit die u heeft afgenomen gewoon voordat u de parking verlaat via de "digitale kassa" bij de uitgang van de parking.