Diensten
 • Parkeergarage
 • Slechts 3,5 km naar de terminal incl. gratis pendeldienst
 • Geen afgifte van sleutels
 • 24 uur-service
 • Hoge veiligheidsnormen
 • Kosteloos annuleren
 • Realtime beschikbaarheid & prijzens
 • Gemakkelijk & veilig boeken
 • ... alle diensten weergeven

Goedkoop parkeren bij de luchthaven BER met Easy Airport Parking

Hier vindt u ons op de luchthaven Berlin Brandenburg

Easy Airport Parking Berlin Brandenburg

Am Flughafen 1-5
12529 Schönefeld
Duitsland

Dit zeggen onze gasten

Logo eKomi
4,7/5
(5455 beoordelingen)
[Weergeven]
Vertaald met Google Translate powered by

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief Easy Airport Parking
Wilt u voordeliger parkeren?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele speciale actie meer!!
✓ profiteer van kortingen ✓ wees altijd op de hoogte ✓ nuttige informatie

Met Easy Airport Parking stressvrij parkeren bij de luchthaven BER

Afhankelijk van de parkeerduur kunt u bij ons al vanaf slechts 7 euro per dag zorgeloos een parkeerplaats reserveren bij de Willy-Brandt-luchthaven BER.. Verzeker u nu al van een parkeerplaats in onze moderne parkeergarage bij de luchthaven BER en informeer tijdig naar de actuele beschikbaarheid en prijzen, zodat u ontspannen en tegen de best mogelijke prijs aan uw vlucht kunt beginnen. Na het selecteren van de luchthaven van Berlijn en het invullen van uw reisgegevens, kunt u te allen tijde gemakkelijk van thuis uit voor uw parkeerduur een van onze BER-parkeerplaatsen reserveren.

Na een succesvolle reservering via onze website ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail, met daarin een QR-code. Hiermee krijgt u toegang tot de parkeergarage bij BER en kunt u gebruikmaken van de gereserveerde parkeerplaats bij de luchthaven BER. Bij ons parkeert u zelf en uw autosleutel blijft gedurende uw hele reis bij u, want bij ons u hoeft uw sleutel niet in te leveren. Als alternatief voor de QR-code is de toegang tot onze parkeergarage voor parkeren bij de luchthaven BER mogelijk via nummerplaatherkenning. Het opgeven van uw nummerplaat als onderdeel van de reservering is volledig optioneel en dus niet verplicht.

Indien u volumineuze bagage meeneemt op uw reis, dient u dit kort te vermelden bij het reserveren van uw parkeerplaats. In tegenstelling tot andere aanbieders brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening. Dit geldt ook voor reisgezelschappen van meer dan vier personen. Dus grote gezinnen zijn hier van harte welkom. De luchthaventransfers van en naar de luchthaven BER vinden dagelijks plaats op vaste tijden. Door onze directe nabijheid tot de luchthaven wordt onze betrouwbare en handige parkeerservice vooral gekenmerkt door snelheid. U bereikt onze parkeergarage via de rechtstreekse weg naar de luchthaven, zonder tijdrovende omwegen. De rit met de shuttlebus duurt minder dan 5 minuten. Dus in tegenstelling tot andere alternatieven in de omgeving van de luchthaven verliest u bij ons geen kostbare tijd voor en na uw vluchten. Zo eenvoudig kan parkeren bij de luchthaven BER zijn!

Parkeerdek - Parkeergarage op de luchthaven van Berlijn

Meer veiligheid en eerlijke prijzen bij het parkeren bij de luchthaven BER

Om uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zijn gratis diensten, hoge veiligheidsnormen en aantrekkelijke prijzen voor ons vanzelfsprekend. Als u kiest voor Easy Airport Parking, kunt u gemakkelijk parkeren bij de luchthaven BER en profiteert u van de volgende voordelen:

 • geen overhandiging van sleutels
 • inclusief gratis shuttledienst
 • hoge veiligheidsnormen
 • 24-uurs klantenservice
 • veilige onlinebetaling
 • kosteloos annuleren (niet bij het Budget-tarief)
 • nummerplaatherkenning (optioneel)

Parkeren bij BER: Route en nuttige informatie

Onze parkeergarage bevindt zich in de straat Am Flughafen 1-5 te 12529 Schönefeld en daarmee in de directe nabijheid van de luchthaventerminal, die u al bij aankomst kunt zien. Hier kunt u gemakkelijk uw persoonlijke route vinden.

De Berlijnse luchthaven BER in Schönefeld ligt in het zuidoosten van Berlijn en heeft goede vervoersverbindingen. De luchthaven is met de auto vanuit het stadscentrum in ongeveer 35 minuten te bereiken via de A113 of de rijkswegen B96a en B179. Het is een internationale luchthaven van waaruit u vele Europese en wereldwijde bestemmingen kunt bereiken. Met een capaciteit van meer dan 40 miljoen passagiers per jaar is dit de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Tijdens de bouwfase heeft de internationale luchthaven van Berlijn Brandenburg (BER) echter heel wat krantenkoppen gehaald - zelfs wereldwijd - wegens bouwperikelen en aanzienlijke vertragingen. Op 31 oktober 2020, negen jaar later dan oorspronkelijk gepland, werd de luchthaven Willy Brandt geopend en sindsdien is hij in gebruik. De voormalige luchthaven van Berlijn Schönefeld is als terminal 5 opgenomen in de nieuwe BER Airport. Vanaf onze parkeergarage bij BER bent u dankzij onze snelle shuttlebus in een mum van tijd bij de nieuw gebouwde terminal op de Willy-Brandt-Platz. Ga ontspannen op reis en maak gebruik van Easy Airport Parking voor ongecompliceerd parkeren bij BER.

Parkeerkosten op luchthaven Berlin Brandenburg

1 dag vanaf 19 Euro
2 dagen vanaf 22 Euro
3 dagen vanaf 25 Euro
4 dagen vanaf 27 Euro
5 dagen vanaf 29 Euro
6 dagen vanaf 34 Euro
7 dagen vanaf 36 Euro
14 dagen vanaf 56 Euro
21 dagen vanaf 69 Euro
Onze prijzen zijn dynamisch en moeten worden gezien als "vanaf-prijzen". De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende parameters. Dit principe kent u al van andere toeristische dienstverleners zoals luchtvaartmaatschappijen en hotels.
E-laadstation - Parkeergarage op de luchthaven van Berlijn

Meer voordelen voor frequente parkeerders - niet alleen bij de luchthaven Berlijn Brandenburg

Als u wilt profiteren van nog meer voordelen en extra diensten, maak dan nu een klantenaccount aan bij Easy Airport Parking en ontdek ons bonusprogramma met prijsvoordelen voor alle locaties. Registreer makkelijk gratis en ontdek als eerste nieuwe aanbiedingen en promoties. U kunt ook alles te weten komen over onze andere luchthavenlocaties. Parkeren bij Easy Airport Parking loont, of u nu vanaf Berlijn vliegt of een andere luchthaven gebruikt.

Bent u nog op zoek of heeft u al een parkeerplaats? Informeer nu naar de actuele beschikbaarheid en prijzen om volledig ontspannen te parkeren bij de luchthaven BER!

Berlijnse luchthaven BER: Lang parkeren met Easy Aiport Parking

Als u van plan bent uw auto langer dan twee weken te parkeren, dan kunnen de parkeertarieven bij BER snel de hoogte in schieten. Maar niet bij ons. Ook als langparkeerder geniet u bij Easy Airport Parking van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en profiteert u tegelijkertijd van al onze inbegrepen diensten. Ongeacht de parkeerduur bieden wij u voordelige parkeerplaatsen voor parkeren bij de luchthaven BER. U kunt vertrouwen op onze totale service en de hoge veiligheidsnormen van ons bedrijf - natuurlijk ook voor langere periodes. Eenvoudig, veilig en goedkoop.

Parkeren met een elektrische auto bij de luchthaven Willy Brandt BER

Wie met een elektrische auto naar de luchthaven BER in Schönefeld wil rijden, zal ook rekening houden met mogelijkheden voor het opladen van de autoaccu. Het is niet ongewoon dat de accu van een elektrisch voertuig geleidelijk ontlaadt tijdens een lange periode van stilstand. Des te handiger is het dat er in onze parkeergarage bij de luchthaven meerdere oplaadpunten beschikbaar zijn, waar u uw elektrische auto tijdens uw reis direct bij ons ter plaatse kunt opladen. Dit betekent dat parkeren bij de luchthaven BER ook met een elektrische auto bij ons zo eenvoudig mogelijk is. Bij terugkomst kunt u met een volledig opgeladen accu zonder lange wachttijden en extra stress naar huis rijden. Het opladen van elektrische voertuigen in onze parkeergarage is betalend. De oplaadkosten zijn aangegeven bij de oplaadpunten.